MEDICAL RESONANCE

EVALUAREA STARII DE SANATATE SI TRATAMENTE CU APARATURA ULTRAMODERNA DE BIOREZONANTA

 CORE INERGETIX

Ca urmare a preocuparilor lui Kiran SCHMIDT in spectroscopie si polarimetrie, finalizate si cu brevete de inventie, completate cu studii aprofundate de homeopatie si medicina alternativa au aparut primele variante de soft. Softul a fost imbunatatit si optimizat accesarea bazei de date realizandu-se acum foarte usor si rapid.

Aceasta metoda de evaluare si terapie se bazeaza pe descoperirile fizicii cuantice, conform carora particulele elementare ale materiei sunt in acelasi timp si unde si particule, iar constiinta umana intervine in structurarea si creearea realitatii. Intregul univers are la baza un vast camp cuantic, in care orice lucru are legatura cu oricare altul, iar noi, fiintele umane, am fi „pachete” de energie cuantica ce schimba in mod constant informatii cu aceasta inepuizabila mare de energie.

Testarea va ofera o imagine globala a STARII DE SANATATE, evidentiind:

  • cauzele care determina suferinta (daca sunt datorate starii psiho-emotionale, toxicitatii, modului de viata, ereditatii etc)
  • gradul de afectare al tuturor organelor si tesuturilor (care apartin aparatului respirator, digestiv, uro-genital, sistemului nervos, osteo-articular, endocrin, organelor de simt), precum si predispozitiile fata de anumite boli
  • dezechilibrele nutritionale (vitamine, minerale, aminoacizi), metabolice (lipidic, glucidic) si enzimatice
  • imunitatea fata de bacterii, virusuri, paraziti, diferite toxice
  • gradul de stress si solutiile pentru reducerea acestuia
  • eventualele obiceiuri alimentare si de viata nepotrivite, care sunt implicate in aparitia unor boli
  • anumite traume sau blocaje psiho-emotionale, care favorizeaza sau intretin o anumita boala
  • remedii compatibile cu pacientul (alimente, plante, produse naturiste, culori, remedii Bach, etc)

Poate oferi solutii atunci cand nu exista un diagnostic medical clasic (toate analizele sunt bune, dar persoana nu se simte bine).

Poate urmari evolutia disfunctiilor existente si remisia acestora pana in momentul vindecarii in cazul efectuarii unui tratament adecvat.

Realizeaza terapii energetice si informationale complexe, prin frecvente transmise prin electrozi, sunete si culori, de restabilire a functionalitatii organelor, echilibrare metabolica, hormonala, detoxifiere, reducerea stressului, echilibrare psiho-emotionala, sporirea capacitatilor intelectuale, terapii anti-inflamatorii, de crestere a imunitatii, etc.

In cadrul consultatiei va sunt recomandate cele mai potrivite remedii conforme cu tipul dumneavoastra constitutional si cu dezechilibrele existente : dietoterapie, fitoterapie, tratamente ayurvedice, remedii Bach, cromoterapie, etc.