MEDICAL RESONANCE

QUANTUM RESONANCE MAGNETIC ANALYZER (QRMA)

ANALIZA PARAMETRILOR BIOLOGICI PRINCIPALI

Quantum Resonance Magnetic Analyzer furnizează informaţii sub formă de rapoarte care cuprind peste 200 de indici referitori la starea de sănătate a organismului uman. Acest fapt îl recomandă ca pe un instrument util pentru depistarea anomaliilor existente în ceea ce priveşte starea de sănătate şi mai ales ca pe un instrument care să asigure feedback-ul necesar atunci când se iau măsuri de remediere a dezechilibrelor depistate.

PRINCIPIUL METODEI:

Fiecare proces patologic din organismul uman produce modificari ale biocâmpului organismului, ceea ce se reflectă şi la nivelul punctelor de acupunctura. În funcţie de modificarea caracteristicilor electrice de la nivelul micro-sistemului acupunctural palmar, se pot face anumite aprecieri calitative ale anumitor parametri biologici, inclusiv nivelul sau necesarul de vitamine, minerale, coenzime, hormoni etc.

Se pot evidenţia funcţiile principalelor aparate şi sisteme din corp (cum ar fi: cardio-vascular; digestiv; pulmonar; uro-genital; nervos, inclusiv capacitatea de memorare; osteoarticular, inclusive tendinţa la osteoporoză etc),  factorii toxici la care este expus organismul sau la care prezintă anumite intoleranţe, nivelul de aciditate/alcalinitate tisulară, starea de oxigenare si de hidratare a tesuturilor, disfuncţiile metabolice etc.

Reevaluarea parametrilor după o perioadă de tratament cu plante medicinale adecvate şi suplimente nutriţionale necesare poate furniza indicii referitoare la gradul de restabilire a funcţiilor organismului şi a parametrilor nutriţionali, adecvând periodic tratamentul până la atingerea unei  stări de echilibru funcţional, după care se indică un  tratament şi un mod de viaţă care să permită menţinerea optimă a acestei stări.