MEDICAL RESONANCE

Medicina integrativă priveşte fiinţa umană ca un întreg: trupul fizic, cel psiho-emoţional, cel mental şi cel spiritual sunt interconectate şi toate contribuie la menţinerea unei stări de sănătate. Afectarea oricăreia dintre aceste componente poate duce la dezechilibru şi apoi la boală dacă nu se iau măsuri de reechilibrare din timp.
Neoplaziile reprezintă o categorie de boli considerate grave, cauzele apariţiei acestora fiind multiple, printre acestea numărându-se toxicele din mediu (tutun, alcool, poluanţi industriali, radiaţii etc), o alimentaţie necorespunzătoare, unele infecţii virale, afectarea microbiomului intestinal, dar o componentă foarte importantă este cea psiho-emoţională.
În cadrul practicii medicale am constatat că persoanele care au o evoluţie foarte bună în tratarea acestor afecţiuni sunt cele care îşi reconsideră întregul mod de viaţă şi nu se limitează doar la tratamentele alopate, care au şi ele limitele lor. Nu există un unic „tratament minune” pentru cancer, aşa cum unele persoane caută cu disperare să găsească, ci acesta implică corectarea tuturor dezechilibrelor apărute.
Şi cel fără de care nu se poate este efortul fiinţei bolnave de a ierta orice faptă a vreunei fiinţe pe care o consideră vinovată, proces care nu întotdeauna este foarte uşor, ci necesită susţinerea psihologică a celor apropiaţi şi de multe ori şi a celor specializaţi în acest domeniu.
Puţini sunt aceia care ştiu că inclusiv anumite plante medicinale ajută la îmbunătăţirea stărilor interioare, reducând depresia, crescând optimismul, ajutându-ne să obţinem o stare de luciditate, de compasiune, care ne permit apoi să vedem într-o altă lumină tot ceea ce se petrece în viaţa noastră şi să reuşim să iertăm mai uşor pe cei pe care îi considerăm vinovaţi.
Testarea cu aparatul de biorezonanţă Core Inergetix evidenţiază printre alţi parametrii şi profilul psihoemoţional al pacientului, ajutându-l să-şi obiectiveze şi conştientizeze ceea ce poate nu considera că ar fi o problemă, fiind mult prea obişnuit cu anumite obiceiuri comportamentale şi emoţionale dăunătoare atât celorlalţi, dar mai ales propriei fiinţe.
De asemenea, anumite terapii energetice realizate cu acest aparat pot da un impuls benefic de reorientare a potenţialităţilor fiinţei atât în plan emoţional, cât şi energetic, dar şi sub forma anumitor frecvenţe antitumorale.