MEDICAL RESONANCE

Institutul de Psihofizica Aplicata din Omsk, avand la baza cercetarile academicianul V.I. Nesterov (in prezent la Universitatea din Standford), a pus la punct un aparat de analiza nelineara, capabil sa determine modificarile entropice ale sistemelor vii. La baza acestei realizari remarcabile au stat cercetarile lui Tesla, Lachowski, Voll, Kirlian, Papp si altii.

Sistemul de analiza nelineara (NLS) reprezinta cea mai avansata tehnologie informatica de diagnostic bazata pe analiza spectrala a campurilor magnetice biologice putandu-se determina caracteristici ale tesuturilor, celulelor dar si enzimelor, moleculelor sau chiar cromozomilor.

Aparatul METATRON (varianta noua a Oberon-ului) care implementeaza acest sistem de analiza, functioneaza in acord cu principiul amplificarii semnalului de initiere a unei stari entropice noi, in urma emisiei unui vortex magnetic asupra creierului, modulat la frecventa theta cerebrala. Aceasta favorizeaza modificarea activitatii creierului fiind posibila accesarea informatiilor de la nivelul subconstientului.

In termeni fizici Metatron e un generator electronic de oscilatii in rezonanta cu radiatia electromagnetica (rezonanta electromagnetica de spin) necesara pentru crearea unei stari eetropice metainstabile la nivel cerebral care face posibila inregistrarea raspunsului. Acest raspuns este analizat, amplificat, decodat.

Fiecare organ şi celulă are oscilaţiile sale distincte, care sunt stocate în memoria calculatorului şi pot fi afişate pe ecran ca un grafic ce reprezintă schimbul de informaţie dintre acel organ sau ţesut şi mediu. De asemenea, fiecare proces patologic are graficul său propriu, stocat în memoria calculatorului. După ce se face înregistrarea (prin intermediul unui semnal sonor emis în căşti), sistemul compară gradele de similaritate spectrală obţinute, cu cele ale ţesuturilor sănătoase, ale ţesuturilor cu modificări anatomo-patologice sau ale agenţilor infecţioşi. Astfel se obţine un diagnostic virtual.

Testarea evidentiaza:

  • gradul de afectare al fiecarui organ (nivelul entropic), riscurile de boala care pot apare, precum si stadiul in care se afla afectiunea (remisie sau agravare)

  • prezenta unor microbi, virusuri sau paraziti

  • corelatia care exista intre diversele dezechilibre (de exemplu: cistita datorata lui E Coli, aritmie cardiaca corelata cu slabirea tonusului muschiului cardiac, nisip renal compus din fosfati de calciu, mastoza fibro-chistica datorata hiperestrogenismului etc)

  • nivelul diferitilor parametrii biochimici si hormoni

  • reactii alergice la diferite substante

  • compatibilitati cu anumite plante sau produse

  • evolutia in timp a unei afectiuni (sunt comparate datele de la mai multe testari)

Aparatul realizeaza terapii de echilibrare energetica la nivelul organelor si tesuturilor (metaterapie).

In urma consultatiei, va sunt recomandate remediile fitoterapice si ayurvedice cele mai potrivite, dieta si suplimente care sa va ajute la redobandirea starii de sanatate.